Wie de beste en/of de goedkope dierenverzekering van Nederland heeft, kun je eenvoudig via Tinki.nl ontdekken. Je vindt hier diverse aanbieders van goedkope dierenverzekeringen. Wie een huisdier heeft, of dit nu een kat, hond of paard is, is vast en zeker erg gehecht aan zijn dier.

Natuurlijk geef jij je beestje dan ook alleen het allerbeste. Om de financiële risico’s van de dierenarts of een operatie af te dekken, kies je voor een huisdierenverzekering. Op Tinki.nl kun je de goedkoopste dierenverzekering vergelijken.

Waar kun je het beste op letten?

Het afsluiten van een goedkope hondenverzekering klinkt erg aantrekkelijk, maar deze verzekering kan niet altijd even geschikt zijn voor je hond. Het eerst wat opvalt is de maandpremie, maar het is veel belangrijker om verder te kijken naar de inhoud van de verzekering zoals;

  • Wat is de hoogte van het eigen risico?
  • Wat is de maximale vergoeding/uitkering?
  • Wat dekt de verzekering precies?

Vooral het eigen risico is een puntje van aandacht. Bij de ene aanbieder is dit een percentage, bij de andere en vast bedrag. Bij verzekeringen met een lage premie zit vaak een hoog eigen risico en andersom. Let hier dus goed op!